Meistä

 

Oy Crestol Ab

Olemme suomalainen hiuskosmetiikka-alan yritys ja olemme palvelleet hiusalan ammattilaisia jo vuodesta 1976. Yrityksemme kulmakivinä ovat alusta asti olleet huippulaadukkaat tuotteet, rehellinen ja luotettava asiakaspalvelu sekä kilpailukykyiset hinnat. Tuotekehittelymme sekä – valikoimamme inspiraationa ovat aina toimineet hiusalan ammattilaisten ideat, tarpeet ja toiveet.

Tunnetuin tuotemerkkimme on ollut jo vuosikymmenien ajan Color Gloss, joka on rekisteröity  tavaramerkki. Vuonna 1990 Color Gloss nousi hiusalan ammattilaisten sekä kuluttajien tietoisuuteen uudella tavalla, kun lanseerasimme sävyttävät hiusnaamiot, jotka ovat edelleen myydyimpiä tuotteitamme. Color Gloss Fantasy -suoravärit toimme markkinoille vuonna 1995 ja ne ovat yhä yksi pigmenttirikkaimmista suoravärisarjoista markkinoilla. Voimmekin ylpeänä todeta, että olemme olleet sävyttävien hiusnaamioiden ja suoravärien edelläkävijöitä. Kaikki Color
Gloss -sarjan tuotteet ovat mm. vegaanisia, silikonittomia ja sulfaatittomia, eikä niitä ole testattu eläimillä. Tuotteemme on valmistettu GMP:tä (Good manufacturing practise) noudattaen. Tämä laadunvarmistusjärjestelmä takaa tuotteidemme korkean laadun.

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi!

Saat ensimmäisenä Crestol Professionalin tuoreimmat kuulumiset sekä uusimmat tarjoukset sähköpostiisi.

Odota...

Kiitos tilauksesta!