Color Booster Shampoo

Color Booster Shampoo

Runsaspigmenttinen shampoo hiusten sävyttämiseen ja hiusvärin
ylläpitämiseen. Puhdistaa hiukset hellävaraisesti samalla kosteuttaen ja
antaen kauniin kiillon. Tuote on PPD-vapaa, ammoniakiton, sulfaatiton,
silikoniton, parabeeniton ja 100 % vegaaninen (ei eläinperäisiä ainesosia).
Tuotetta ei ole testattu eläimillä.

Käyttöohje:

Hiero shampoo tasaisesti kosteisiin hiuksiin ja vaahdota. Anna vaikuttaa
2–3 minuuttia ja huuhtele huolellisesti. Toista tarvittaessa.

Vinkki: Ravitse ja ylläpidä hiustesi väriä sävyttävällä Color gloss –
syvähoidolla.

Varoitukset: Herkkyystestiä suositellaan. Ei lasten ulottuville.

Crestol Color Booster Shampoo
Crestol Color Booster Shampoo Pearl

Color Booster Pearl Shampoo

Helmiäishohtoinen shampoo vaaleille hiuksille. Antaa hiuksille hennon helmiäissävyn ja taittaa tarvittaessa keltaisuutta. Puhdistaa hiukset hellävaraisesti samalla kosteuttaen ja jättäen hiukset kauniin kiiltäviksi. Tuote on PPD-vapaa, ammoniakiton, sulfaatiton, silikoniton, parabeeniton ja 100% vegaaninen. Tuotetta ei ole testattu eläimillä.

Crestol Color Booster Shampoo Silver

Color Booster Silver Shampoo

Hopeashampoo sopii erityisesti vaalean hiusvärin ylläpitämiseen ja keltaisuuden taittamiseen. Puhdistaa hiukset hellävaraisesti samalla kosteuttaen ja antaen kauniin kiillon. Tuote on PPD-vapaa, ammoniakiton, sulfaatiton, silikoniton, parabeeniton ja 100% vegaaninen. Tuotetta ei ole testattu eläimillä.

Crestol Color Booster Shampoo Red

Color Booster Red Shampoo

Punainen shampoo soveltuu hiusten sävyttämiseen ja hiusvärin ylläpitämiseen. Antaa voimakkaan punaisen lopputuloksen. Puhdistaa hiukset hellävaraisesti samalla kosteuttaen ja antaen kauniin kiillon. Tuote on PPD-vapaa, ammoniakiton, sulfaatiton, silikoniton, parabeeniton ja 100% vegaaninen. Tuotetta ei ole testattu eläimillä.

Crestol Color Booster Shampoo Brown

Color Booster Brown Shampoo

Ruskea shampoo sopii hiusten sävyttämiseen ja hiusvärin ylläpitämiseen. Antaa luonnollisen ruskean lopputuloksen. Puhdistaa hiukset hellävaraisesti samalla kosteuttaen ja antaen kauniin kiillon. Tuote on PPD-vapaa, ammoniakiton, sulfaatiton, silikoniton, parabeeniton ja 100% vegaaninen. Tuotetta ei ole testattu eläimillä.

Crestol Color Booster Shampoo Copper

Color Booster Copper Shampoo

Kuparinsävyinen shampoo soveltuu hiusten sävyttämiseen sekä hiusvärin ylläpitämiseen. Sopii kaiken värisille hiuksille. Antaa voimakkaan kuparisen lopputuloksen. Puhdistaa hiukset hellävaraisesti samalla kosteuttaen ja antaen kauniin kiillon. Tuote on PPD-vapaa, ammoniakiton, sulfaatiton, silikoniton, parabeeniton ja 100% vegaaninen. Tuotetta ei ole testattu eläimillä.

Crestol Color Booster Shampoo Ash

Color Booster Ash Shampoo

Tuhkanharmaa shampoo sopii vaaleiden ja harmaiden hiusten sävyttämiseen sekä hiusvärin ylläpitämiseen. Antaa voimakkaan harmaan lopputuloksen. Puhdistaa hiukset hellävaraisesti samalla kosteuttaen ja antaen kauniin kiillon. Tuote on PPD-vapaa, ammoniakiton, sulfaatiton, silikoniton, parabeeniton ja 100% vegaaninen. Tuotetta ei ole testattu eläimillä.

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi!

Saat ensimmäisenä Crestol Professionalin tuoreimmat kuulumiset sekä uusimmat tarjoukset sähköpostiisi.

Odota...

Kiitos tilauksesta!