Crestol Oy

Fantasy Colors


 

Fantasy Colors –shokkiväreillä voit helposti ja nopeasti loihtia upeita sävyjä ja trendikkäitä väriyhdistelmiä, jotka antavat hiuksillesi aivan uuden ulottovuuden. Valitse mieleisesi 27 värivaihtoehdon joukosta tai tee omia persoonallisia sävyjä sekoittamalla värejä keskenään. Kauniita pastellisävyjä saat yhdistämällä valkoista Neutral –väriä mihin tahansa muuhun Fantasy Colors –väriin. 27 värivaihtoehtoa löydät tästä linkistä.

Fantasy Colors on erittäin pigmenttirikas suoraväri, jonka sisältämä hoitoaine elvyttää hiuksia tehden niistä kauniit ja kiiltävät. Fantasy Colors on 100% vegaaninen ja silikoniton, eikä tuotetta ole testattu eläimillä. Tuote ei myöskään sisällä ammoniakkia tai hapetetta, joten se on hellävarainen hiuksillesi. Fantasy Colors sopii kaikille hiuslaaduille. Parhaan ja kirkkaimman lopputuloksen saat vaalennettuun hiuspohjaan. Värin kesto hiustyypistä riippuen n.8-15 pesua.

Käyttöohje:

Levitä tasaisesti puhtaisiin, pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin. Kampaa ja anna vaikuttaa n. 20-30 min. Mitä pidempi vaikutusaika, sitä syvempi ja kestävämpi lopputulos. Voit tehostaa ja lyhentää vaikutusaikaa käyttämällä lämpöä. Huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä. Suosittelemme käyttämään suojahanskoja värjätessä.

Varoitukset:

Tarkoitettu ainoastaan hiusten sävyttämiseen. Herkkyystestiä suositellaan. Jos ainetta joutuu silmiin, huuhtele heti kylmällä vedellä.

Tuotetta ei ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille.

Ei lasten ulottuville.