Fantasy Colors

Upeita sävyjä ja trendikkäitä väriyhdistelmiä

Fantasy Colors

Fantasy Colors on erittäin pigmenttirikas suoraväri, jolla voit helposti ja nopeasti loihtia upeita sävyjä ja trendikkäitä väriyhdistelmiä vahingoittamatta hiuksiasi. Valitse mieleisesi väri 24 vaihtoehdon joukosta tai tee omia persoonallisia ja mielikuvituksellisia sävyjä sekoittamalla värejä keskenään.

Intensiivinen lopputulos hiuksia vahingoittamatta

Fantasy Colors -suoravärin hoitava koostumus elvyttää hiuksia tehden niistä kauniit ja kiiltävät. Tuote on 100 % vegaaninen ja silikoniton, eikä tuotetta ole testattu eläimillä. Se ei myöskään sisällä ammoniakkia tai hapetetta, joten se on hellävarainen hiuksillesi. Fantasy Colors sopii kaikille hiuslaaduille. Parhaan ja kirkkaimman lopputuloksen saat vaalennettuun hiuspohjaan. Värin kesto hiustyypistä riippuen noin 8–15 pesua.

Crestol Fantasy Colors
Crestol Fantasy Colors

Miksi valita Fantasy Colors?

Käyttöohje:

Levitä tasaisesti puhtaisiin ja pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin. Kampaa ja anna vaikuttaa noin 15–25 min. Mitä pidempi vaikutusaika, sitä syvempi ja kestävämpi lopputulos. Huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä. Suosittelemme käyttämään suojahanskoja värjätessä ja suojaamaan työskentelytilan.

Fantasy Colors värisävyt

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi!

Saat ensimmäisenä Crestol Professionalin tuoreimmat kuulumiset sekä uusimmat tarjoukset sähköpostiisi.

Odota...

Kiitos tilauksesta!