Color Gloss

Hiustesi hyvinvointia luonnon omilla öljyillä.

Color Gloss

Intensii­vinen kevytväri ja syvä­hoitava hius­naamio

Color Gloss kevytväreillä voit sävyttää, syventää, vaihtaa tai ylläpitää hiustesi väriä helposti ja nopeasti. Samalla hiuksesi saavat upean ja pitkäkestoisen kiillon ja hehkun. Color Glossin sisältämät argan-, jojoba- ja riisiöljyt elvyttävät, syvähoitavat ja korjaavat hiusten rakennetta tehden niistä terveet ja kiiltävät. Color Gloss on vegaaninen (ei sisällä eläinperäisiä ainesosia) ja silikoniton, eikä tuotetta ole testattu eläimillä. Tuoteemme ei myöskään sisällä parabeenejä, ammoniakkia tai hapetetta.

Color Gloss -kevytvärit soveltuvat kaikille hiuslaaduille

Runsaan pigmenttimäärän vuoksi tuote sopii erinomaisesti myös esi- ja jälkipigmentointiin. Voidemaisen koostumuksen ansiosta kevytväri on riittoisaa ja levittyy helposti. Väriskaalamme on yksi markkinoiden laajimmista. Valikoimistamme löytyy 28 upeaa sävyä, joita voi myös sekoittaa keskenään. Näin voit luoda loputtomasti uusia sävyjä ja vivahteita räiskyvistä ja kirkkaista aina pehmeisiin pastelleihin. Hillitymmän tai pastellisen lopputuloksen aikaansaamiseksi sävytettä voi sekoittaa tavalliseen hoitoaineeseen.

Crestol Color Gloss
Crestol Color Gloss

Miksi valita Color Gloss?

Käyttöohje:

Levitä tasaisesti puhtaisiin, pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin. Kampaa ja anna vaikuttaa noin 5-15 min. Mitä pidempi vaikutusaika, sitä syvempi ja kestävämpi lopputulos. Voit tehostaa ja lyhentää vaikutusaikaa käyttämällä lämpöä. Huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä.

Suosittelemme käyttämään suojahanskoja värjätessä.

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi!

Saat ensimmäisenä Crestol Professionalin tuoreimmat kuulumiset sekä uusimmat tarjoukset sähköpostiisi.

Odota...

Kiitos tilauksesta!